Sportvagnsmeeting Knutstorp TR6 50 år

7 juli Knutstorp. Sportvagnsmeeting med ca 300 tävlande bilar. TR6 fyller ju 50 år och det skall förstås firas denna dag! Så i lunchpausen kommer den största samling TR6 vi någon gång haft i landet att köra i dubbla led runt banan.Vi välkomnar även de som inte är med i TR-klubben.

Redan nu har 20 ekipage föranmält sig, så det är bara att hänga på! Vi borde lätt nå över 30 st. Speakern kommer att berätta om utvecklingen av TR6 och dess specifikationer. En av de två talarna i speakertornet är medlem i TR-klubben, ägare av en TR4, och dessutom VD för Knutstorp, så det hela är väl förankrat. Alla som kommer dit i TR6 får fri entré inkl co-drivern och i övre depån kommer vi att ha två TR6or i en utställning där vi kan träffas. Klubben bjuder på fika.

Vill du medverka så skicka ett email till Bengt Nylén, nylen@telia.com .

Fotot här är gjort av vår mästerfotograf Fabbe. Världen snabbaste TR6 som lyfter!!!