Treklubbsträffen 2019

7 september, Öster Malma Sörmland. För tionde gången samlas ekipage av märkena Austin Healey, MG och Triumph TR för trevlig gemenskap och en fin tur genom sensommarlandskapet. Denna gång ställs färden till Öster Malma Jaktvårdsskola. Den är belägen i Ludgo socken i Nyköpings kommun.

Öster Malma ägs av Svenska Jägareförbundet och de har också sitt nationella kansli där. Öster Malma har en stor viltpark där det finns hjortar, älgar, mufflonfår med mera. Vi har bokat en visning av anläggningen som klubbarna bjuder på.

Lunchbuffé finns att tillgå för 185 kr (betalas på plats) anmälan se nedan. Buffén innehåller både kött- och fiskalternativ, det finns även olika alternativ för allergiker, meddela i så fall det vid anmälan. Det finns även möjlighet att förtära egen picknick.

Som vanligt startar evenemanget från två platser. De som föredrar att åka från norra sidan av Stockholm samlas vid OKQ8-macken i Kungsängen. De som vill åka från södra sidan samlas vid Scandic Hotel E4 i Södertälje. Avfärd från båda platserna kl 10.00.

För att restaurangen ska kunna beräkna matåtgången vill vi ha din anmälan via e-post (och bara det) senast den 4 september till treklubbstraffen@lyngborn.se.

Varmt välkomna önskar Tommy Lyngborn och Bengt Sedell.

Kontaktperson i TR Triumph klubben är Torbjörn Zettergren, tel 070-968 16 12.