UBCC Mälardalen bildat

UBCC Mälardalen står för United British Car Clubs på östra sidan i Sverige. UBCC Mälardalen är inte en klubb utan ett sätt för medlemmar från de olika brittiska märkesklubbarna i området att träffas.  I alla bilklubbar finns det de som är lite mer aktiva och vill delta på olika evenemang, men har svårt att få med sig klubbmedlemmar. Under UBCC´s flagga kan dessa medlemmar samlas och känna samhörighet och ändå representera sitt eget bilmärke. På detta viset blir det fler som träffas varje gång och fler som kan dra nytta av de arrangemang som ordnas.

UBCC Mälardalen är nu med i UBCC familjen i Sverige ( UBCC Göteborg samt South ) och vi har precis startat upp med egen Facebook-sida där medlemmarna kan hitta/skapa olika evenemang, lägga in bilder, skapa kontakter etc. Vi kommer även lägga upp ett mail register så även de som inte är med på FB blir informerade. På sikt planerar vi även en hemsida lite beroende på uppslutningen. UBCC är inte en klubb med styrelse, medlemsavgifter etc utan en gemenskap med samma intresse.

 Vi välkomnar alla de brittiska märkesklubbarna runt Mälaren och hoppas på en bra uppslutning.