European TR Meeting 2020

Uppskjutet till 2021! European TR Meeting. England. Warwick area.

Euromeet i UK blir uppskjutet till 2021. För att de skulle komma ur sina kontrakt så ha de ändrat lite på upplägget för nästa år. Weekenden-träffen blir från fredag 10/9 till måndag morgon 13/9. Turen kommer att starta från måndags morgon och gå fram till 17/9. Mer exakt info om arrangemanget kommer senare. Tyvärr har väl flera av er bokat hotell på resvägen samt färjor precis som jag gjort. Jag hoppas ni kan komma ur detta utan allt för höga kostnader.

De pengar ni betalat till TR-klubben kommer så klart att återbetalas. Jag ber Håkan Jonhed fixa detta. Han har antagligen inte era kontonummer så jag ber er meddela Håkan detta.

Hela planerade Euromeet-agendan blir nu alltså flyttad ett år framåt vilket ju innebär att vår träff i Båstad blir i sept 2022.

Hälsningar Bengt Nylén