Lotusklubbens bandagar

Lotusklubben bjuder in till bandagar enligt nedan. Följ informationen på deras hemsida för att vara säker på att eventet kommer att genomföras, www.lccs.nu.

Trots oron i dessa Coronatider så planerar Lotusklubben att köra tre bandagar under sommaren. Vi har från banorna i dagsläget fått försäkringar att eventen kan genomföras med vissa extra försiktighetsåtgärder, och förutsatt att det inte kommer strängare restriktioner från myndigheterna.

Lotusklubben arrangerar i år bandagar på Ring Knutstorp söndag den 10 maj och på Sviestad (Linköpings Motorstadion) söndag den 2 augusti. “Same procedure as last year” och i mån av plats är medlemmar från Triumph TR-klubben välkomna med sin sportvagn. Man kan köra sex 25 minuters pass under dagen i grupperna A – C beroende på ambition och vana. Eller bara ta ett pass körning i lugnt tempo i grupp D där även äldre bilar utan båge och bälten kan köra och där i princip trafikregler gäller. Vi har vana instruktörer på plats som kan hjälpa till med tips om spårval och hur man ställer i ordning bilen.

Vi arrangerar också ett event med körning på Gotland Ring under Kristi Himmelfärdshelgen den 22-23 maj, men där är bankörningen i regi av Gotland Ring. På fredagen kommer vi att ha ett eget halvtimmespass varje timme, och på lördagen kan andra bilar än Lotus komma att finnas på banan. Vi vill dock tipsa er även om detta event och om någon TR-klubbens medlemmar vill haka på detta, med resa och logi ihop med oss, så måste de kontakta Olle Odsell först.

Inbjudningar till träffarna och detaljerad information finns på www.lccs.nu , där också anmälan kan göras. På hemsidan finns också mer information om krav på förare och bil. Vi förlänger anmälningstiden så att man i princip kan anmäla sig ända fram till några dagar innan eventet, och om det skulle ställas in så återbetalas hela deltagaravgiften.

Bästa hälsningar Olle Odsell, ordförande Lotus Car Club of Sweden, e-post: ordforande@lccs.nu, mobil: 0708-20 50 91