Sommarträffen 2020 flyttas till 2021

Dessvärre måste vi meddela att årets sommarträff i Hallstahammar framflyttas till 2021 och planeras till 6 – 8 augusti.

Skälet är förstås den Coronapandemi som trots att situationen förbättras något ändå medför alltför stora risker att genomföra sommarträffen. Vi har noga följt myndigheternas rekommendationer samt hur andra klubbar och arrangörer agerar. Vi kan då konstatera att i stort sett alla bilträffar av större omfattning ställs in eller flyttas fram.

Trots allt vill vi ändå uppmana dig att köra och njuta av din TR bil i sommar och kanske tillsammans med andra bekanta på behörigt avstånd, inte bara mellan bilarna utan också runt kaffetermosen. Skriv gärna en notis och lite trevliga bilder om dina resor i sommar till tidningen

För er som redan har betalat in anmälningsavgiften, vänligen medela Håkan Jonhed (hakan.jonhed@gmail.com) era bankuppgifter: clearingnr, konto och bank, så förs pengarna tillbaka. Bokningar hos hotellet har vi avbokat centralt så det behöver ni inte göra.

Tillsammans laddar vi nu för en säker sommar och ser redan fram emot sommarträffen 2021 i Hallstahammar

Med vänliga TR hälsningar

Styrelsen/ Genom Jan Sjögren, Ordförande

Kontaktpersoner:

Bengt och Katharina Arvidsson, tel 072-731 87 37, bengt@silvertess.se

Sören och Anita Huzelius, tel 070-369 14 41, huzelius@koping.net