Hjulafton 2022

Hjulafton, Lidköping.

Vi ses hos oss på Rådagatan under em torsdag den 11e augusti , ställer fram bilarna och sen får var och en sköta sig själv under kvällen. På fredagen drar vi på utflykt för att sen ha gemensam måltid på kvällen. Det finns parkeringsplatser vid boendet, men de som vill får gärna ha sin bil hos oss. Det är en bit att gå, men vi kanske kan fixa någon som skjutsar om det behövs.

Jag har förhandlat med Hotell Läckö (som ägs av Stadshotellet) så jag förslår att ni bokar där. De har 10 rum, gå gärna in på deras hemsida och kolla. Ni bor mitt i smeten (300 m till torget) och fredagens gemensamma mat tänkte vi att vi intar på Stadshotellet, ett stenkast från boendet. På Läckö får vi utnyttja den gamla frukostmatsalen för umgänge. Om detta passar er så bokar ni själva och uppger “Fabbe Triumph” och därmed så skall ni betala 990 kr för dubbelrum (ist för 1190 kr).

HOTELLET

Hotell Läckö, Gamla Stadens Torg 5, 531 32 Lidköping, tel +46(0)510-230 00.

Hotell Läckö-Grand Hotel ligger i en byggnad från slutet av 1800-talet. Alla rum har individuell inredning, en TV, sittmöbler och eget badrum med hårtork.

In och utcheckning sker på dera systerhotell (Lidköpings Stadshotell) som är beläget på andra sidan gatan, ca 20 m bort. Där får ni även njuta av hotellets fina frukostbuffé.

Prata ihop er och hör av er om ni tänkt att komma.

Varmt välkomna hälsar Siw o Fabbe. E-post: fabbe@infobild.com Tel: 0708-28 76 23.

PS: Blir det som vi tänkt oss…. så lär ni inte glömma……..