Sommarträffen 2021

Styrelsen beslutar att genomföra sommarträffen 2021 med förbehåll

Vid ett extra styrelsemöte den 23 maj beslutades enhälligt att fortsatt planera för genomförande av 2021 års sommarträff i Hallstahammar och då på ett Coronasäkert sätt.

Vi grundar beslutet på den senaste utvecklingen av pandemin och det faktum att merparten av deltagarna kommer att ha vaccinerats till i augusti.

Du kan alltså anmäla dig som vanligt och som kommunicerats i senaste numret av TR Magazin.

Vi har haft planeringssamtal med Åsby hotell som kan arrangera frukost och middagar på ett Coronasäkert sätt så som vi känner smittrisken i dag. Detsamma gäller också för årsmötet och övriga arrangemang.

Om situationen ändras och nya, eller förlängda, restriktioner omöjliggör genomförande av träffen har vi lagt in ett sista kontrolldatum den 30 juni. Tvingas vi då ställa in även årets upplaga av sommarträffen får du som har anmält dig tillbaka inbetalda anmälningsavgifter och hela arrangemanget flyttas då till nästa år, 2022.

Sista anmälningsdag är 11/6 2021 och sista inbetalningsdag är 18/6 2021. Hotell  bokas av var och en enligt annons i tidningen och nedan.

Annonsen hittar du här!

Vi ser fram emot att kunna genomföra sommarträffen på ett säkert sätt och hälsar er välkomna till Hallstahammar den 6-8 augusti.

Styrelsen för Triumph TR Club Sweden

Kontaktpersoner:

Bengt och Katharina Arvidsson, tel 072-731 87 37, bengt@silvertess.se

Sören och Anita Huzelius, tel 070-369 14 41, huzelius@koping.net