Ett unikt bygge och objekt där ram, motor och drivlina samt fram- och bakvagn i stor sett är färdigt. Godkänd av SFRO.

Beskrivning
Här har vi ett spännande objekt som är en utmaning men som de facto har all potential att bli något alldeles extra. En specialbyggd ram med en V8 350 cui från Chevrolet med Edelbrock, Cobra växellåda samt Jaguar bakaxel. Godkänt bygge av SFRO. Lite kuriosa, besiktningsman var Bosse Bildoktorn. Besiktning skall förnyas vart femte år och Bosse, kommer gärna och gör det igen.

Karossen är helt rensad men mkt delar medföljer, såväl original som tilltänkta modifieringar. Skärmar i glasfiber. En en lastpall med sex kragar fullproppad med delar finns. Det mesta i krom är nytt. Original fälgar TR6 15 tum eller 22 tums Range Roverfälgar med däck medföljer.

Bilen är försäkrad genom MHRF.

Klicka här för att läsa mer på www.garaget.org 

Tekniska data

Årsmodell/modellår
1971/1971 

Skickbedömning
Skick tekniskt:
En klassik kombination med Chevrolet V8, Cobra-låda och Jaguar bakaxel. Allt i fint skick med mycket nya delar. Skivbromsar runt om.

Skick interiör
Helt rensad, det medföljer inredningsdetaljer i original, ombyggd instrumentbräda. Stolar från Mazda MX5.

Skick exteriör
Komplett kaross med glasfiberskärmar och hardtop. Nu monterad på en karossvagn som går att snurra. Saknas vindruta och stötfångare.

Skick helhet
Här finns att göra men potentialen till något alldeles extra finns också. Självklart är detta ett objekt för en som med “öppna ögon” tar över stafettpinnen och utmaningen. Oavsett om man väljer original/sleeper eller Restomod eller någonstans däremellan, så är det här en vagn som kommer att väcka berättigad uppmärksamhet.

Tog 150 000:-

Ogge Kvamme
0733-229960