Tisdagskörningar I UBCC:s regi I Göteborg

Flöjebergsgatan 20 Mölndal Flöjebergsgatan 20, Mölndal, Sverige

Samling 18:30 på Flöjebergsgatan 20 Mölndal. Parkeringen vid Nordisk Design. Se mer info på www.ubcc.se

Linköpings Flygvapenmuseum, bilträffar

Linköpings Flygvapenmuseum, har bilträff första torsdagen i månaden med början i maj och avslutas i september. Torsdagen den 2 maj är det brittiskt tema. Öppet från 17.00.

Vadstena Slott

För sport och veteranbilar. Onsdagar 8/5 – 11/9, öppnar kl 17.00

Brittish Car Week i Göteborg

Kvällskörning tisdag och torsdag samt en heldagstur på lördagen. Se mer info på www.ubcc.se

Gärdesloppet

Uppställning på Gärdet mitt emot Filmhuset. Läs mer om anmälan för Er som vill vara med i kortegen eller tävlingarna kak.se/gardesloppet. Det är fritt att titta på bilarna som finns på uppställningsplatsen.

UBCC Mälardalen Norr

Skuggans Gröna Cafe LÅNGTORA, Uppsala, Sverige

SKUGGANS GRÖNA, LÅNGTORA, UPPSALA LÄN, 745 96, SWEDEN072 300 06 33SKUGGANSGRONA@GMAIL.COM

Söderåsrallyt

Start och mål i Perslund i Åstorp. Arrangör Åstorps Rotaryklubb.

United British Car Clubs Mälardalen Syd

Cafe Rosenhill Rosenhill 23, Grödinge, Sverige

Alla entusiaster av engelska bilar och europeiska sportbilar inbjuds till bilträffar vid Café Rosenhill. Café Rosenhill, www.caferosenhill.se ligger i korsningen väg 225 mot Nynäshamn och väg 227 mot Tungelsta, även kallad Slingerbulten i Grödinge. Lördagsträffar från kl:11.00 följande dagar 8/6, 29/6, 20/7, 3/8 samt 7/9.

Locknevi classic

Trevlig träff i ett mindre samhälle mellan Vimmerby och Västervik, föranmälan krävs, https://lockneviclassic.se/

Inter-Club International

Inter-Club International på Malvern i England Sannolikt den största träffen i världen för Triumph TR-bilar och nu även med MG och en rad andra brittiska bilar.

Goodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed Chichester, West Sussex, Storbritannien (Förenade kungariket Storbritannien)

Sannolikt den största samlingen av exklusiva bilar i världen.

Sommarträff

Hotell Rimforsa Strand Fredrika Bremers Allé 2, Rimforsa, Sverige

Sommarträff 2-4 augusti 2024 i Östergötland, Rimforsa på hotell Rimforsa Strand Rimforsa ligger drygt 3 mil söder om Linköping. Rimforsa Strand ligger mycket vackert beläget vid sjön Åsunden. Södra delarna av Östergötland är ett mycket fint landskap med många sjöar och fina vägar i ett kuperat landskap. Vi kommer att uppleva detta när vi kör […]

British Sports Car Meeting 2024

Starten för BSCM är i år är mellan kl:09.30-11.00 vid Willys i Bro, avfart 148 från E18. Kostnad 150kr/sportbil. Träffen är som vanligt öppen för alla engelska sportbilar och bjuder på ca 8-10 mils körning i det fina Uppländska landskapet.

Pre-Nordisk Treff – Kristiansand

Vi har som dere ser laget en «PRE-NORDISK» med opsjon for en overnatting i Kristiansand torsdag og felles kjøring til Sogndalstrand fredag morgen. Nordisk Treff i Sogndalstrand har begrenset kapasitet – vi har totalt 27 dobbeltrom og 4 enkeltrom. Det er ingen andre overnattingsmuligheter i Sogndalstrand. Vi vil derfor praktisere «førstemann til mølla»-prinsippet. Vi registrerer […]

Nordisk TR-träff i Norge

Sogndalstrand Sokndal. Platsen är vald som mycket naturskön. Möt TR-ägare från Norge-Danmark och Sverige. Fylligare presentation kommer i nr1/2024.

Silverstone Festival (tidigare namn Silverstone Classic)

Historisk motorsport när den är som bäst och på en klassisk motorbana. Dessutom mycket underhållning av olika slag på insidan om banan. Många märkesklubbar har avdelning där bla TR Register. https://www.silverstoneclassic.com/

Goodwood Revival

Racing med klassiska tävlingsbilar i mångmiljonklassen i en 50-60-tals atmosfär. Ett besök är ett måste för alla TR-ägare. www.goodwood.com