Köp & Sälj

På denna sida får alla medlemmar annonsera gratis. Skicka in din annons via formuläret som du hittar i menyn under Köpes/säljes. Förutom information om bilen eller detaljen, årsmodell, skick, pris och annat relevant för annonsen får du gärna skicka med en bild så lägger vi upp annonsen här på Marknaden.

Meddela sedan när du sålt din vara så vi kan ta bort annonsen. Om du inte meddelar oss att annonsen skall vara kvar, tas den bort efter 4 månader.

Alla annonser hamnar också automatiskt i nästkommande TR Magazine. För att veta om annonsen hinner in i ett visst nummer av TR Magazine kolla bryttiderna för tidningen som står i varje tidning.

Innan du köper en TR-bil så kan det vara bra att ha läst en bok med råd. Det finns specialböcker för TR6 och TR7/8 att köpa på TR Registers webshop, länk här. Den för TR6 är i tillämpliga delar användbar även för TR2-TR5.

 

Bilar säljes

1958 TRIUMPH TR3

Bilen är i delar enligt följande:  KAROSSEN:Golv, ytter och inner trösklar, ¼ panel bytt.Återstår: underkant bakdel på bakskärmar Plåtarna...

läs mer

Bilar köpes

Just nu finns inga köpare till bilar!

Bildelar säljes

4 st Revolution Al-fälgar

15x6” inkl bultar. Pris 1250:-/st. Begagnade men snygga. Kan hämtas i Falsterbo eller Malmö. Bengt Nylén 0705287881

läs mer

Bildelar köpes

Just nu finns inga bildelar att köpa!