Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ÖSTERLEN-TRÄFFEN

20 augusti 2023

Träff för Triumphbilar söndag den 20 augusti 2023 med besök på Nostalgikaféet

Dags igen för Triumphträff här på Österlen, där alla olika modeller och skick är välkomna. I år blir det tredje gången och vi startar en bit utanför Österlen på sydkusten den här gången i Mossbystrand. Samling vid Mossbystrands parkering. På mindre vägar kör vi sedan mot målet Nostalgikaféet i Tryde, Tomelilla. Där kan vi inta kaffe och besöka 50-talsmuseet som Kaj Persson byggt upp under 20 års tid.

Här finns miljöer som lanthandel, frisörsalong, tryckeri, skomakeri och bilverkstad. Här finns leksakerna du eller dina föräldrar kan ha lekt med som liten. Här finns alla möjliga prylar och pinaler från 50-talet. Och inte minst finns det ca 100 fordon varav några unika custombyggen, bl.a på saabar.

Entré till museét: Vuxna 80 kr, barn 5-10 år 40 kr och barn under 5 år gratis.

Samling vid Mossbystrands parkering mellan kl 10.15-10.45, avfärd kl 10.45.

Vi fortsätter att verka för att stärka kontaktnätet mellan Triumphägare på det lokala planet. Både bland de två klubbarna och de som fortfarande inte är medlemmar eller de som varit medlem tidigare.

Anmälan och frågor: ring Gunnar på 070-792 06 75 eller Bengt på 072-291 40 00

Vi behöver få er anmälan då vi ska meddela det till Kaj på Nostalgikaféet. Det går bra att ansluta efter vägen. Färdväg mailas då till de som vill göra det.

Tips: Passa på att köra via Smygehuk ni som kan och bocka av besök vid Sveriges sydligaste punkt. Glöm inte att ta kort!

Hemsidor
Nostalgikaféet: Nostalgimuseum.com – Nostalgicafé the 50’s i Tryde

Välkomna!
/Gunnar och Lill, Bengt och Kia

Detaljer

Datum:
20 augusti 2023
Evenemang Kategori:

Plats

Mossbystrand