Senaste nytt

Välkommen till vår nya hemsida!

Den gamla hemsidan fick pensioneras pga att tekniken sprungit ifrån, och den här nya hemsidan är byggd med den senaste tekniken och kommer med all sannolikhet att leva ett bra tag.

Innehåll som tidigare var belagt med ett lösenord är nu ändrat till att visas för inloggade medlemmar, så är detta första gången du besöker den nya hemsidan måste du registrera dig. Därefter kommer vi att godkänna dig i systemet, och då öppnas allt innehåll upp för dig nästa gång du loggar in på hemsidan.

Registrering och inloggning hittar du överst till höger under “Min medlemssida”.

Det är lätt att missa saker när man bygger om en hemsida, så ser du något som inte stämmer eller har någon fråga så skicka ett mail till webmastern på info@wolw.se så kollar han på det.

Ni som är “skyldiga” till länkar till externa sidor – vänligen kolla genom att de fungerar, gör de inte det så förse webmaster med uppdaterad länk.

På Köp & sälj-sidan finns säkert en och annan annons som inte längre är aktuell, vänligen meddela webmaster även om detta i så fall.

//Styrelsen

Om klubben

Vi är en ideell förening med ca 400 medlemmar  som brinner för Triumph TR-bilar. Vi ordnar träffar, tipsar varandra och ger ut en tidning 4 gånger om året.

Den här uppdaterade hemsidan publicerades sommaren 2022. Trevlig läsning!

Varma hälsningar,

Styrelsen

Utvalda event i Sverige

Triumph TR 250

Fin TR250 NPX334, inte perfekt inredning.Ring för mer info  Bilen står i Halmstad  Om det finns intresse är det kul om bilen stannar i Sverige Bengt Anderssonbengt.e.andersson@hotmail.com0707 304072

Triumph TR 4 IRS 1965

Triumph TR 4 IRS 1965 till salu. BRG, LHD, Overdrive.Nytt batteri.En del arbete på bilen är utfört av tidigare ägare.Bilen finns i kullabygden, Skåne.Pris 235 000 kr. Magnus Hyberg 0731459221Carina Hyberg 0725360502carina.hyberg1@gmail.com

Triumph TR6 V8 350 cui — 1971

Ett unikt bygge och objekt där ram, motor och drivlina samt fram- och bakvagn i stor sett är färdigt. Godkänd av SFRO. BeskrivningHär har vi ett spännande objekt som är en utmaning men som de facto har all potential att bli något alldeles extra. En specialbyggd ram...

Fler event i Sverige >>>