Senaste nytt

Välkommen till vår nya hemsida!

Den gamla hemsidan fick pensioneras pga att tekniken sprungit ifrån, och den här nya hemsidan är byggd med den senaste tekniken och kommer med all sannolikhet att leva ett bra tag.

Innehåll som tidigare var belagt med ett lösenord är nu ändrat till att visas för inloggade medlemmar, så är detta första gången du besöker den nya hemsidan måste du registrera dig. Därefter kommer vi att godkänna dig i systemet, och då öppnas allt innehåll upp för dig nästa gång du loggar in på hemsidan.

Registrering och inloggning hittar du överst till höger under “Min medlemssida”.

Det är lätt att missa saker när man bygger om en hemsida, så ser du något som inte stämmer eller har någon fråga så skicka ett mail till webmastern på info@wolw.se så kollar han på det.

Ni som är “skyldiga” till länkar till externa sidor – vänligen kolla genom att de fungerar, gör de inte det så förse webmaster med uppdaterad länk.

På Köp & sälj-sidan finns säkert en och annan annons som inte längre är aktuell, vänligen meddela webmaster även om detta i så fall.

//Styrelsen

Om klubben

Vi är en ideell förening med ca 400 medlemmar  som brinner för Triumph TR-bilar. Vi ordnar träffar, tipsar varandra och ger ut en tidning 4 gånger om året.

Den här uppdaterade hemsidan publicerades sommaren 2022. Trevlig läsning!

Varma hälsningar,

Styrelsen

Utvalda event i Sverige

1958 TRIUMPH TR3

Bilen är i delar enligt följande:  KAROSSEN:Golv, ytter och inner trösklar, ¼ panel bytt.Återstår: underkant bakdel på bakskärmar Plåtarna finns.Fäste för stötfångarhorn, samt sista fästet för karossen till ramen. RAMEN: All rost bortskuret och nya plåtar...

Fler event i Sverige >>>